Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2008 16:37 - Извадки от Сионските протоколи
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5704 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 26.09.2008 21:46


През 1884 г. Жустин Глинка, дъщеря на руски генерал, била привлечена като шпионка и събирала информация във Франция. В Париж тя наела да ъ сътрудничи един член от ложата "Мизраим" (Тайни еврейски организации, от мафиотски тип, наричащи се: "Сионски мъдреци" или "Илюминбти" (т.е. "просветлени"). А за тези еврейски организации, пък работят масонските и множество подобни им тайни организации, обикновено, без да знаят кому и за какво реално служат). Та този член на "Мизраим", предложил да ъ продаде преписи на някакви тайни документи, – "Протоколи на мъдреците от Сион", срещу възнаграждение от 2500 франка. От нея, тези документи попаднали в професор Сергиус А. Нилус, който ги публикувал (в Русия) в книга, озаглавена: "Голямото в малкото". След болшевишката революция, подготвена и извършена от тези "мъдреци", – "революционерите" наредили да се унищожат всички книги на Нилус, по тази тема, а той бил арестуван и измъчван.

Горните исторически подробности, както и преписаните, по-долу, извадки от тези протоколи, са от книгата на Дейвид Айк, "Бунтът на роботите". Тези протоколи са изключително интересни, защото в тях, под формата на най-секретни лекции за вътрешно ползване, са описани тайните планове, на тази, наистина сатанинска организация, – за тогавашното състояние и за бъдещето на света, както те са го предначертали! От тогава, за тези случайно "изтекли" тайни протоколи, или се мълчи, или се отрича тяхната автентичност, но случилото се, и случващото се от XIX-ти век, насам, през целия XX-ти, и в началото на XXI век, показва, че всичко предвидено в този сатанински план, планомерно се изпълнява и вече е почти изпълнено! Така че, за фалшификация не може и дума да става, понеже няма такъв гений, който да предвиди и опише основните насоки и решаващите фактори в развитието на света, от тогава, та до днес! А от тогава, до днес, тази зла световна сила е увеличила стократно своето влияние и власт, и въпреки наличието на автентични документи за зловещите им дела и цели, и за истинската им сатанинска същност, Те не са, и едва ли ще бъдат спряни, защото отдавна са сложили ръка на всичко: на пари, образование, наука, култура, средства за информация! А всичките техни "науки" и "култури", са само средства за заблуда, дезинформация и индоктринация. Идоктринация, с цел измама и всестранно морално, и обществено разложение.

В тези протоколи често се споменава думата, "Гой, гои" (добиче-та, гад-ове), което е презрително название за всички неевреи, които според "Мъдреците на Сион", – трябва да бъдат избивани, ограбвани, залъгвани, корумпирани и разлагани морално, докато сатанинската им организация, не зароби напълно света. И тогава, буквално ще настъпи адът на земята, понеже господар и Бог на сионистите е самият Сатана (Шейтан)!


(! Протоколите, от които са следните извадки, са публикувани още през 19-ти век !)

"...Ние сме сложили ръка на правораздаването, на провеждането на избори, на пресата, на свободата на личността, но основно, – на образованието и обучението... Ние сме измамили, объркали и корумпирали младите Гои, като сме ги отгледали с принципи и теории, които знаем че са подправени, защото самите ние сме ги внедрили..." (Протокол 10)

"... Спомнете си Френската революция, на която ние дадохме името "Велика": Всички тайни за нейната подготовка са ни известни, защото всичко беше наше дело. Още от тогава ние водим хората от едно разочарование, към друго." (Протокол 3)

"... И тогава стана възможно реализирането на ерата на републиките; и именно ние заменихме владетеля с карикатура на правителство, – с президент, взет от тълпата, измежду нашите марионетки, – нашите роби." (Протокол 10)

"Абстракцията на свободата ни даде възможност да убедим тълпите от всички страни, че тяхното правителство не е нищо друго, освен иконом (домакин) на хората, които са "собственици" на страната, и че икономът може да бъде заменян подобно на износена ръкавица. Именно тази възможност за смяна на представителите на хората, ги постави на наше разположение и ни даде правото (подмолно) да назначаваме политиците, които ще изберем измежду публиката, като взимаме предвид тяхната годност за сервилно подчинение. Те няма да са хора обучени в изкуството на управлението и следователно, лесно ще се превърнат в пионки в нашата игра, в ръцете на нашите учени и гении, които ще са техни съветници, – специалисти, възпитани и отгледани от ранно детство да управляват делата на целия свят." (Протокол 2)

"За да може нашата схема да доведе до този резултат, ние ще организираме избори в полза на такива президенти (или политици), които имат някое тъмно петно в своето минало... Така, после те ще бъдат надеждни средства за осъществяване на нашите планове, водени от страх от разкрития и от естественото желание на всеки, който се е добрал до властта, за запазване на привилегиите, предимствата и почестите, свързани с президентския пост." (Протокол 10)

"Ние ще създаваме и увеличаваме масонските ложи във всички страни по света, ще поглъщаме в тях всички, които стават (за нашата цел), или които са изтъкнати в обществената дейност, защото в лицето на тези ложи ние ще намерим нашия главен разузнавателен щаб и средство за влияние. Всички тези ложи ще се подчиняват на една централна администрация, известна само на нас, а за всички други, абсолютно непозната, която ще се състои от нашите просветени старейшини... В тези ложи ние ще вържем възела, който обвързва всички революцонни и либерални движения. В състава на ложите ще влизат всички слоеве на обществото. Така, най-тайните политически интриги ще ни бъдат известни и ще се подчиняват на нашите напътствия, още от самото им замисляне"

(Протокол 15)

"Сред членовете на тези масонски ложи ще бъдат почти всички агенти на международната и националната полиция, тъй като техните услуги са незаменими за нас, имайки предвид, че полицията е в състояние, не само да изпълнява собствените си задачи, но и да прикрива нашите дейности, и да създава претексти за недоволства и др." (Протокол 15)

"И колко далновидни са били нашите учени предци в древността, когато са казвали, че за да постигнеш сериозен резултат, не трябва да се спираш пред никакви доводи, нито да броиш принесените жертви, в името на този резултат... Ние не сме броили жертвите на Гой, говедата..."

(Протокол 15)

"Ние екзекутираме масоните по такъв начин, че никой освен "братството" да не подозира, нито дори самите жертви на нашите смъртни присъди, които умират, все едно от обикновена болест, когато им дойде редът. Като знае това, дори Братството не смее да протестира. А докато учим Гой на либерализъм, ние в същото време, държим собствените си хора и нашите агенти, в състояние на безусловно подчинение." (Протокол 15)


"... Наложително е да се подкопае цялата вяра, да се изтръгне от умовете на Гой, самият първоизточник на божествената същност и духб, и на негово място да се поставят аритметичните изчисления и материалните потребности." (Протокол 4).

"Точно с тази цел, наум, ние непрекъснато насаждаме сляпо доверие в тези научни теории, чрез нашата преса. Интелектуалците Гой, ще се възгордеят от своите знания и без никакво логическо потвърждение, ще се развълнуват от цялата информация, с която разполага науката, и която нашите агенти специалисти хитро са скалъпили с цел да обработят техните умове в посока, която искаме. Нито за миг не допускайте, че тези твърдения са празни приказки: помислете внимателно за успехите, които уредихме на дарвинизма ..." (Протокол 2)

"Из цяла Европа, а и в другите континенти, ние трябва да поддържаме вълнения, раздори и враждебност. Тогава ще получим двойно предимство. На първо място, контролираме всички държави, защото те добре знаят, че притежаваме силата да предизвикваме безредици или да възстановяваме реда, всеки път, когато пожелаем... На второ място, чрез нашите интриги ще объркаме всички нишки, които сме опънали в кабинетите на всички държави, чрез политиката, (чрез) икономическите договори или задълженията по заеми. За да успеем в това, ние трябва да си служим с големи хитрости и проницателност, по време на преговори и споразумения, но що се отнася до т.н. "официален език", ние ще възприемаме маската на почтеност и отстъпчивост... Ние трябва да сме в състояние да реагираме на всеки акт на противопоставяне срещу нас, чрез война, от страна на нейните съседи, срещу тази страна, която посмее да ни се противопостави: но ако тези съседи също се осмелят да застанат заедно против нас, то тогава ние трябва да им предложим съпротива, чрез световна война." (Протокол 7)

"Омразата ще бъде още повече подсилена от последиците от икономическата криза, която ще спре сделките на борсите и ще докара индустрията до застой. Чрез всички известни нам тайни методи, ние ще създадем световна икономическа криза, чрез която ще изхвърлим на улицата тълпи от работници. Тези тълпи ще се втурнат с възторг да проливат кръвта на онези, които в глупостта на своето невежество, са мразели още от люлката, и чиято собственост ще плячкосат. Нашата те няма да докосват, защото само ние ще знаем момента на атаката и ще вземем мерки да защитим своето." (Протокол 3)

"Именно ние ще извършим насилието, което ще помете всичко. За нас работят хора с различни мнения, привърженици на различни доктрини; монархисти, демагози, социалисти, комунисти и утопични мечтатели от всякякъв вид. Всички сме ги впрегнали в тази задача: всеки от тях за своя сметка прави пробив в последните останки от властта, стреми се да отхвърли всички установени форми на ред. Чрез тези постъпки, всички държави са подложени на мъки; те призовават за спокойствие; готови са да направят всякакви жертви в името на мира, но ние няма да им дадем мир, докато те не признаят открито и с покорство, нашето международно свърхправителство...

...За да се стигне до такава ситуация, във всички държави и нации, е необходимо да се нарушат връзките между народите и правителствата във всички страни, за да се изтощи човечеството до пълна степен, от разногласия, омраза, борби, завист, (и това трябва да го вършим) дори с употребата на мъчения, чрез глад, чрез заразяване с болести, чрез недостиг, така че Гой да не вижда никакво друго решение, освен да потърси спасение в нашата пълна върховна власт, над парите и над всичко друго. Но ако дадем на народите в света да си поемат дъх, моментът, за който дълго сме копнели, едва ли някога ще настъпи... ...След като извършим нашия държавен преврат, ще кажем на народите: "Нещата се объркаха ужасно, всички и всичко е съсипано от изтърпените страдания. Ние ще унищожим причините за вашите мъки; – националности, граници, различни валути"... Тогава тълпата ще ни възвеличае и ще ни понесе на ръце в единодушен триумф на надеждите и очакванята." (Протокол 10)

"Ще повишим размера на надниците, което обаче няма да даде никакво предимство на работниците, защото в същото време ние ще предизвикаме и повишение на цените на стоките от първа необходимост... освен това ще подкопаем изкусно и издълбоко източниците на производство, като привикнем работниците към анархия и пиянство, и наред с това ще вземем мерки да изтрием от лицето на земята всички образовани Гой. А за да не бъдат Гой ужасени, ако разберат истинския смисъл на нещата, преди да е настъпил подходящия момент, – ние ще се прикрием зад маската на "страстно желание да служим на работническите класи и великите принципи на политическата икономия, които енергично се пропагандират от нашите икономически теории." (Протокол 6)

"За да държим в ръцете си общественото мнение, ние трябва да го доведем до състояние на озадаченост, като даваме израз на толкова противоречиви мнения, от най различни страни и за такъв период от време, че да е достатъчно да накара Гой да загубят ума и дума в лабиринта, и да започнат да мислят, че най-добре е да нямат абсолютно никакво мнение по политическите въпроси...

(Протокол 5)

"За да не могат масите да се досетят какво ги очаква, ние ще отвличаме вниманието им с развлечения, игри, забавления, страсти, народни дворци... Скоро чрез пресата ще започнем да предлагаме всякакви състезания, в изкуството, спорта; тези интереси най-накрая ще отклонят ума им от въпросите, по които ние ще трябва дя им се противопоставим (да ги ударим). Когато отвикнат да разсъждават самостоятелно и да правят самостоятелно избора си, хората ще започнат да говорят на нашия език, защото самите ние ще им предлагаме нови насоки на мисълта... естествено, чрез такива хора, които няма да бъдат подозирани, че работят за нас." (Протокол 13)


"Когато най-накрая твърдо наследим нашето царство, с помощта на държавните преврати, подготвяни повсеместно за един и същи ден, след като безсмислието на всички съществуващи правителства бъде категорично признато... ние ще избием без милост всички, които вземат оръжие и се противопоставят на настъпването на нашето царство. Всяка нова институция, наподобяваща тайно общество, също ще бъде наказана със смърт." (Протокол 15)

"Ние ще създадем правителство със засилена централизация, с цел да държим в ръцете си всички сили на населението. Новите ни закони ще премахнат, една по една, всички привилегии и свободи разрешени на Гой, и нашето царство ще се отличава с деспотизъм, в такива фантастични мащаби, че във всеки момент и на всяко място да можем да очистим всеки Гой, който ни се противопоставя, на дело или на думи." (Протокол 5)

"Гой са стадо овце, а ние сме вълците. А знаете ли какво става, когато вълците хванат стадото? Има още една причина, поради която те ще си затварят очите; защото ние ще продължим да им обещаваме, че ще им върнем свободите, които сме им отнели, веднага щом обуздаем враговете на мира и подчиним всички партии... Не си струва да споменаваме, колко време ще трябва ча чакат за връщане на свободите им." (Протокол 11)

"Политиката няма нищо общо с морала. Владетел, който се ръководи от морал, не е умел политик и следователно стои нестабилно на трона си. Този, който иска да управлява, трябва да прибягва, както към коварство, така и към убеждаване (демагогия). Високите човешки качества, като откровеност и честност, са пороци в политиката, защото свалят владетелите от трона им, по-ефикасно и по-сигурно, от най- могъщия враг." (Протокол1)

"Всички т.н. човешки права, могат да съществуват само в представите, но тези представи никога няма да бъдат реализирани в практическия живот. Какво ще е за пролетарския работник, който се блъска, сломен от житейската си съдба, ако бъбривците получат право да дрънкат, ако журналистите получат право да драскат всяка глупост, наред със смисленото? Пролетариатът няма да извлече никаква друга печалба от запазването на конституцията (т.е. свободите), освен трошиците, които милостиво ще им подхвърлим от нашите маси, в замяна на това, че са гласували в полза на онова, което им диктуваме, в полза на мъжете, които поставяме на власт..." (Протокол 3)

"Ние трябва да принудим правителствата на Гой, да предприемат действия в посока, благоприятна за нашия широко скроен план, който скоро ще достигне желания завършек, чрез онова, което ще представим като обществено мнение, тайно лансирано от нас, чрез средствата на т.н. "Велика сила" – пресата, която, с малки изключения, които могат да бъдат пренебрегнати, вече е изцяло в наши ръце. (Протокол 7)

"Каква роля играе пресата днес? Тя служи за възбуждане и възпламеняване на онези страсти, които са необходими за нашата цел или обслужват егоистичните цели на партиите. Тя често е банална, несправедлива, невярна, а по-голямата част от обществеността няма и най-малка представа какви цели обслужва пресата в действителност...

... Всички наши вестници ще бъдат от всякакъв вид, – аристократични, републикански, революционни, дори анархични, – докато съществуват конституциите... Всеки един от тях ще има пръст в общественото мнение, както се изисква. Когато пулсът се ускори, тези ръце ще поведат мнението в посоката на нашите цели... Онези глупаци, които ще мислят, че повтарят мнението на вестника на техния лагер, ще повтарят нашето мнение, или всяко мнение, което ни се струва приемливо."

(Протокол 12)

"Ние няма да се месим публично в съществуващите църкви, а ще се борим срещу тях с критики, които да предизвикат "схизма" (разделение и взаимно отлъчване)... Само години ни делят от момента на пълно унищожение на християнската религия. Що се отнася до другите религии, – ще срещнем още по-малко трудности да се справим с тях." (Протокол 17)

"Ние искаме да обезкуражим всяка лична инициатива, която би могла да попречи на нашите дела. Няма нищо по-опасно от личната инициатива, ако зад нея стои гений. Такава инициатива може да постигне повече, отколкото биха постигнали милиони хора, сред които сме посели раздор."

(Протокол 5)

==================================================

Но не са само горецитираните протоколи, които демаскират слугите на "Княза на света". Не са само и протоколите от "Пражкото гробище".  В книгата на Ал. Селянинов, "Тайната сила на масонството", написана 1911 г. и преиздадена в България, 1994 г. от ИКС София, са цитирани множество случайно заловени кореспонденции и безброй факти, от всички векове, свидетелстващи за дейността и същността на мафиотското "Световно еврейско правителство". Това тайно правителство държи евреите в абсолютно подчинение и цели да пороби целия свят, а комунизмът бе само пореден етап и бледо подобие на онова, което се готви за света! 

(От книгата "Срещу течението")




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28314765
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031