Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2018 18:28 - СТАНИ БОГАТ В БЪЛГАРИЯ: Притежаваш двор или нива- притежаваш част от Зямята
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 7605 Коментари: 4 Гласове:
15

Последна промяна: 07.11.2018 20:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Притежаваш двор или нива-   притежаваш част от Зямята, от земното кълбо, което е уникално, вълниващо. Ако притежаващ двор или нива- ти си част от поземленото богатство на България. Българската земя е разположена в умерения пояс, като климат, почвите ни са плодородни. Предците са засаждали гори,където се развили растителни и животински видове, които имат голямо приложение за бита, за заниманието и спорта на българите. В земите ни и водите са в изобилие. това, което имаме, като държава на полето и в селищата е национално богатство, което трябва да умножаваме с труд и грижа.

На тази земя ние хората с българска лична карта сме стопаните и аз ви питам, кой носи отговорност за буренясалите дворове, където овошните дървета цъфтят, плодовете растат, зреят, опадват- никой не ги бере, защото са изоставени. Причини- разни а имат ли значение причините, когато имат един резултат: плодородната градинска почва на дворовете и постройките там изоставени-  не дават плод, реколта… какво става с богатството на държавата.

В Англия, където климатът и почвата не са подходящи, плодородни, колкото българските- са направени зеленчукови плантации за лук, чесън, салата, за ягоди, броколи, зеле, целина, където отиват на работа обучените ни умни деца, даже висшисти- а у нас няма такова производство… после в половете, на пазарите ни докарват- 80% от плодовете и зеленчуците са вносни- боклуци  безвкусни, но тях не ги проверяват , както третират българските производители… чия тук е вината, че българската земя ( в селата и полето )  не дава реколта, за което е способна, като почва и климат.  

Как можеш да забогатееш?!: Регистрирай се    на  линка  https://reg.solargroup.pro/fao136  безплатно е!

Регистрацията ви дава само права- подробно запознаване с информацията, а ти да видиш сам е най важното!  С четене и питане и до Цариград и до Европа до Одеса и Киев са стигали българите, а в Унгария правили зеленчукови градини… а ние??!  Тук ги правихме...

 








Гласувай:
15



1. radostinalassa - Четох, че в Северозападнала България хората не сеят, защото циганите предимно ще изядат реколтата им.
07.11.2018 18:40
Защо циганите не сеят? Защото това не е характерно за битовите им обичаи. Както напр. да се женят млади и да раждат като непълнолетни, а ние да издържаме децата им.
цитирай
2. zaw12929 - дават шанс да станеш богат засега ВТОРИ ГРАНДИОЗЕН ПРОЕКТ
07.11.2018 19:09
Двигатели Дуюнов проектът върви по-бързо. и по-добре Над 100.000 инвеститори от 116 страни. В последно време има повишено включване на хора от Индия и Индонезия, от Азия. Екипа на Дуюнов започна първото производство двигател от 10 kW, който се монтира на велосипеди; Подготвя се, на последен етап серийното производство на двигател от 20 kW. и на двигател 27 kW за мотопеди. Създава се конструкторско бюро за поръчки, които струват средно м/у 30 и 100 млн.$. Вече има екип за ръчни инструменти; Подадени са всички документи за приемане в специална икономическа зона,Целта е да се базира бюро Дуюнов (по модела както Юницкий), като форма и финансиране - народното финансиране и тази иновативна технологията да остане в ръцете на собствениците на акции- които са инвеститорите на това абсолютно световно ново техническо решение, за което са издадени патенти- наложен е монопол само в ръцете на Дуюнов, а той го споделя с инвеститорите, както направи Юницкий със Sky Way
Зачестяват семинарите в различни градове, което ще ускори процесите неминуемо. Финансовата част се преизпълнява и за октомври. Имаше намеци, че етапите рязко могат да почнат да се прескачат, ако това преизпълнение продължи, което пък е доста вероятно.
Казаха, че дори това да се случи, всички започнали пакети ще могат да си ги завършат по плана, с който са ги започнали, дори и при затворен вход в компанията. Всъщност са група компании, които са регистрирани в Русия, Великобритания
ДА ОРГАНИЗИРАМЕ БЪЛГАРСКА ГРУПА, КОЯТО ЧЕРПЕЙКИ ОТ ТОЗИ ПРОЕКТ, МОЖЕ ДА ИНВЕСТИРА БЪЛГАРСКИ ПРОЕКТ ЗА ИНОВАТИВНО БЪЛГАРСКО ИЗДЕЛИЕ- НАПРИМЕР, КОЕТО ДА НАПРАВИ БЪЛГАРИЯ ИЗНОСИТЕЛ НА ЛЕШНИЦИ.

Шанс да станеш богат засега с ВТОРИЯ ГРАНДИОЗЕН световен проект- който сега се включи ще печели ЗА ПО ВЕЧЕ СВЕДЕНИЯ- РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО Е САМО ТО ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕШ ЛИЧНО С ПОДРОБНОСТИИТЕ НА ПРОЕКТА ДУЮНОВ , ДА СТАНЕШ ЕКСПЕРТ НА ТЕМА: КАК НАРОДНОТО ИНВЕСТИРАНЕ Е ЕДИНСТВЕНИЯ ШАНС ДА СТАНЕШ РЕНТИЕР И ТОВА ДА ОСТАВИШ НА ДЕЦАТА СИ. ИЗЛЕЗ ОТ ЧЕРУПКАТА СИ НА НЕВЕРИЕ. ПРЕГЪРНИ НАДЕЖДАТА- ДОБРОТО ПРЕДСТОИ!
цитирай
3. zaw12929 - цИГАНИТЕ НЕ СА АРЕНДАТОРИ- НЯМАТ ЗЕМЯ, ТЕХНИКА ЗА СЕЕНЕ!
08.11.2018 04:09
radostinalassa написа:
Защо циганите не сеят? Защото това не е характерно за битовите им обичаи. Както напр. да се женят млади и да раждат като непълнолетни, а ние да издържаме децата им.


ЦИГАНИТЕ НЕ СА АРЕНДАТОРИ- НЯМАТ ЗЕМЯ, ТЕХНИКА ЗА СЕЕНЕ! ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ, ЧЕ СА ПОСТАВЕНИ В ГЕТА В ПОЗИЦИЯ НА ПРЕСТЪПНИЦИ- НЯМАТ РАБОТНИ МЕСТА- А БЪЛГАРСКИЯ БИЗНЕС ИСКА ВНОС НА РАБОТНИЦИ
цитирай
4. zaw12929 - ПРЕДЛОЖЕНИЕ- Трудова войска- з...
08.11.2018 04:13
ПРЕДЛОЖЕНИЕ- Трудова войска- задължителна за неграмотните цигани да ги обучава на професии, на дисциплина, уважение на държавата, на полицията... по скоро да се създаде
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 14206762
Постинги: 5609
Коментари: 13044
Гласове: 68272
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031